Nyhet! Jag är nu återförsäljare av Bemer produkter som ger en unik elektromagnetisk fysikalisk vaskulär terapi, dvs väsentligt ökad cirkulation i kroppens mikrokärl. Mikrokärlen står för 74% av kroppens blodomlopp. Ökad cirkulation är grunden till god hälsa.
Se effekten på mikrokärlens vasiomotion (förmåga att dra ihop sig och sedan slappna av) och de vita blodkropparnas förmåga att efter bara några minuters behandling nå ut till kärlväggen och vidare ut där de behövs i kroppen via länken till filmklippet nedan nedan.
Länkar också till min hemsida för beställning av Bemer produkter.
Kontakta mig innan beställning för konsultation.

Just finns även ett åtta veckors prova- på- erbjudande för att få känna effekten av ett Bemer PRO set. Kostnaden dras av vid ett eventuellt köp eller så returneras produkten. Dynan kan med fördel läggas under bäddmadrassen. Bemersignalen går rakt igenom bäddmadrassen och dynan hålls extra fräsch.
Behandlingstid ca 8 min morgon och kväll. Efter en upptrappningstid kan även sömnprogram användas för extra god återhämtande sömn genom ökad cirkulation i de inre organen och stimulans av det parasympatiska nervsystemet.

Kontakta mig på annas.friskvard@gmail.com eller 070 746 43 00 för ytterligare information.

Länk till 8 min video som beskriver nyttan av Bemerterapi

Länk som visar vasiomotion i mikroskop

Mer produktinformation och shop